המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים החמאה והשמן במחבת כבדה ומטגנים את השאלוט, השום והצ'ילי תוך ערבוב על אש בינונית, במשך 5 דק'.
מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן עוד 3-4 דק'.
יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. מצמצמים לכדי מחצית.
מוסיפים את השמנת, קוביות הסלמון, העגבניות והתבלינים, ומביאים לרתיחה מבעבעת תוך כדי ערבוב עדין כ-3-4 דק'.
מוסיפים את הפסטה החמימה (שמכינים לפי הוראות היצרן), ועלי הבזיליקום ומערבבים היטב. מתקנים התיבול ומגישים מיד עם התוספות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0