אופים בתבנית עגולה (מס' 26), בערך 40 דקות, (עד שקיסם שנועצים יוצא יבש).
שלב 5
0 דקות
מצננים את העוגה לגמרי ובינתיים מכינים את קרם הוניל: מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל.
שלב 6
0 דקות
כשהעוגה צוננת לגמרי חוצים אותה בזהירות לחצי כך שניתן יהיה למלא אותה בקרם הוניל (כלומר חוצים את העוגה לרוחבה, כך שמתקבלות שתי עוגות). על חציה התחתון של העוגה מורחים את קרם הוניל ומעל מניחים את החצי השני. שומרים בקירור.
שלב 7
0 דקות
בינתיים מכינים את הציפוי: מחממים את השמנת ולתוכה שוברים את השוקולד. מערבבים עד להמסה. מצננים מעט ואז מצפים את העוגה.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום בינוני.
שלב 2
מתוך
7
מפרידים חלבונים וחלמונים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר. מוסיפים לקציפת החלבונים (תוך כדי הקצפה) גם את האינסטנט פודינג שוקולד.
אופים בתבנית עגולה (מס' 26), בערך 40 דקות, (עד שקיסם שנועצים יוצא יבש).
שלב 5
מתוך
7
מצננים את העוגה לגמרי ובינתיים מכינים את קרם הוניל: מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל.
שלב 6
מתוך
7
כשהעוגה צוננת לגמרי חוצים אותה בזהירות לחצי כך שניתן יהיה למלא אותה בקרם הוניל (כלומר חוצים את העוגה לרוחבה, כך שמתקבלות שתי עוגות). על חציה התחתון של העוגה מורחים את קרם הוניל ומעל מניחים את החצי השני. שומרים בקירור.
שלב 7
מתוך
7
בינתיים מכינים את הציפוי: מחממים את השמנת ולתוכה שוברים את השוקולד. מערבבים עד להמסה. מצננים מעט ואז מצפים את העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0