המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את כל החומרים לפי הסדר לתבנית של אופה לחם ובוחרים בתוכנית בצק.
מערבבים את כל חומרי המלית ביחד.
כאשר הבצק מוכן באופה הלחם, מוציאים אותו, לשים ומרדדים לעלה דק על משטח מקומח.
מחלקים לריבועים בסכין חדה. על כל ריבוע שמים ככפית מהמלית וסוגרים כמו כיס.
מניחים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום נמוך מאד להתפחה שנייה במשך כ-20 דקות.
מגבירים את החום בתנור ל-200 מעלות ואופים עד להשחמה.
מצננים על רשת, או על ידי הפיכת הגביניות לצידן השני לאחר שהתקררו מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0