המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים 2/5 מתערובת הגבינה לקערית, מוסיפים אליה את השוקולית ומערבבים עד לקבלת צבע כהה.
מוציאים מתערובת הגבינה כמות נוספת של 2/5 ושמים בקערית, מוסיפים את הנס קפה ומערבבים.
פורסים בתבנית בצורה צפופה את הביסקוויטים (מומלץ לטבול אותם בחלב או במיץ ענבים כדי שיתרככו) ועליהם יוצקים את התערובת עם השוקולית.
פורסים שכבת ביסקוויטים נוספת על התערובת, ויוצקים עליהם את תערובת הנס קפה.
פורסים שכבת ביסקוויטים אחרונה על התערובת, ועליה יוצקים את ה 1/5 הנותרת של תערובת הגבינה.
מכסים, מקפיאים ובתאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0