המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר רחב על להבה גבוהה, ומטגנים בו את הבצל עד שהוא שקוף.
מוסיפים את שן השום הכתושה ומיד מוסיפים את הבשר. מנמיכים את הלהבה ומפוררים את הבשר בכף עץ, עד שהוא משחים.
מוסיפים את הפפריקה, הצ'ילי, הריחן, העגבניות, מלח ופלפל ומערבבים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-20 דקות. מדי פעם פותחים את המכסה כדי לערבב.
מוסיפים את השעועית עם הרוטב, מערבבים, מכסים וממשיכים לבשל כ-15 דקות נוספות.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים חם, עם בגטים מחוממים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0