המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים למעבד מזון חצי תכולת קופסת התירס +חצי תכולת הנוזלים וטוחנים עד קרם.
יוצקים את הקרם שנוצר לסיר ומוסיפים את שאר התירס + נוזלים. יוצקים 3.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים אבקת תיבול עוף, סויה, מלח ופלפל.
מערבבים בקערית קטנה חצי כוס מים ואת הקורנפלור ומערבבים עד המסה, מוסיפים לסיר. ומערבבים כחמש דקות על אש בינונית.תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים הטרופות וממשיכים לערבב במרץ ליצרית נטיפי ביצים.
מכבים את האש ומוסיפים את הבצל הקצוץ.בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0