המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
הרוטב: מחממים בסיר, שמן, רסק ותבלינים, מדללים במים עד שהרוטב דליל וחם.
מוסיפים את הרוטב לפסטה, מערבבים עד שכל הפסטה מצופה ברוטב.
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה (רצוי חד פעמית גדולה) ומפזרים את הגבינה המגוררת על הפסטה.
מכניסים לתנור חם ואופים במשך כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0