המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הבטטות והערמונים מבשלים במים רותחים עד לריכוך.
מסננים ומוסיפים ציר עוף, מלח, פלפל, דבש וג'ינג'ר.
מעבירים את המרכיבים לטחינה במעבד מזון.
מסדרים את ירקות השורש בתבנית, מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין.
מכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 200 מעלות.
בהגשה: מוזגים מרק בטטה בצלחות מרק, מוסיפים כף גדושה של ירקות שורש ומטפטפים 2-3 טיפות שמן אגוזים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0