המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר בשר, בצל , גזר ויוצקים מים עד כיסוי. מביאים לרתיחה ומוציאים את הקצף המצטבר על פני המים.
מבשלים כחצי שעה.
מוסיפים מלח לפי הטעם ואת הירקות ומביאים לרתיחה. אם יש צורך מוציאים את הקצף המצטבר על פני המים.
מבשלים על להבה נמוכה כשעה, או עד שהבשר רך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0