המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה שקית קמח שמרים אסם, מלח ועשבי התיבול (רוזמרין, זעתר, בזיליקום, אורגנו).
מוסיפים באטיות את שמן הזית ולאט לאט את המים עד אשר מתקבל בצק לח.
לשים את הבצק לישה ידנית כחמש דקות.
מכסים ומניחים להתפחה כ-60 דקות, בטמפרטורת החדר.
מעבדים את הבצק עם מעט מים, יוצרים פוקצ'ה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את הבצק להתפחה כ-30 דקות נוספות.
מוסיפים על הבצק את התוספות שרוצים.
אופים בתנור חם שחומם מראש ל-220 מעלות, עד שהפוקצ'ה תזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0