המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את עשבי התיבול, מגרדים את הבצל והשום.
מערבבים את כל החומרים ומתבלים.
קורצים קציצות ומטגנים בשמן.
ניתן להכין רוטב עגבניות ולהכניס לתוך הרוטב, אפשר להגיש עם קוסקוס של אסם,
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0