המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במחבת את הפתיתים עם 2 כפות שמן זית, מזהיבים מעט את הפתיתים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב.
יוצקים עליהם מים רותחים בכמות שמכסה את הפתיתים (2 ס"מ מעל), מוסיפים מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף.
מבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות עד שכל המים מתאדים.
מטגנים בצק בסיר בינוני עם מעט שמון זית על להבה נמוכה ומאדים תוך כדי ערבוב.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לבצל המאודה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות עד שיתרככו מעט.
מערבבים את הפתיתים יחד עם הירקות המאודים, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים יחד עוד כ-10 דקות. מכסים את הסיר ומניחים מעליו מגבת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0