המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים את העוגה: מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה. מוסיפים בהדרגה לקציפה את הסוכר, הדבש, מיץ התפוזים והשמן. מקציפים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח תופח, הסודה, הקינמון, הציפורן והמלח, ולשים במהירות בינונית כדקה.
מערבבים היטב בקערית קטנה את קוביות התפוח והסוכר לתערובת.
מכינים את תערובת הפירורים מהפתי בר קרמל ומאגוזי המלך.
מוסיפים לקערת המיקסר בתנועות קיפול את תערובת התפוחים ו-5 כפות מתערובת הפירורים.
יוצקים את התערובת שנוצרה לתבנית האפייה.
מפזרים את שארית תערובת הפירורים על התערובת - לכיסוי העוגה.
אופים כ-45 דקות. נועצים קיסם עץ במרכז העוגה על מנת לבדוק את מידת האפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0