המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את המרנג: מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב. מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו ומקפלים בעזרת מרית באופן ידני.
אופים שעתיים ב-110 מעלות, בצורת מקלות ו- 2 פלטות בקוטר 24 ס"מ.
אופן הכנת הקרם: מרתיחים מיכל אחד של שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד. שומרים במקרר למשך שעתיים.
מקציפים את השמנת הנוספת והסוכר ביחד עם השוקולד המבושל, עד קבלת קרם שוקולד יציב.
הרכבת העוגה: מניחים פלטת מרנג בתבנית ומעל שכבת קרם שוקולד. חוזרים על פעולה זו, פעם נוספת ובסוף מניחים את מקלות המרנג. בוזקים מעל אבקת קקאו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0