המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הביסלי במעבד מזון, עד שמתקבלים פירורים קטנים (אבל לא אבקה).
מניחים את שוקי העוף והקורנפלור בשקית ניילון גדולה ועבה ומנערים עד שהשוקיים מצופות לגמרי. מנערים אותן מעודפי קורנפלור.
טובלים כל פולקע בביצה ואחר כך בפירורי הביסלי. צריך להתקבל ציפוי עבה של פירורים.
מניחים בתבנית אפייה ומפזרים מעל את הפירורים שנותרו. אופים בחום בינוני (180) 60 דקות. אין צורך להפוך באמצע האפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0