המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
מקציפים את ארבעת החלבונים עד לקבלת קצף קשה ומשאירים בצד.
בבלנדר, מערבבים על מהירות נמוכה את הגבינה, הסוכר, סוכר הוניל (או תמצית וניל), לימון וקליפת לימון, קמח אסם (או קורנפלור, או עמילן תירס) וחלב.
שכל העיסה מעורבבת באופן אחיד מוסיפים אותה לקציפת החלבונים ומקפלים הכל יחד.
משמנים תבנית, מוזגים את העיסה ואופים למשך 60 דקות.
כשהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים אותה בתוכו כשעה להתקררות וכדי שתשמור על גובהה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0