המלית: מזהיבים את הבצל בסיר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר והתבלינים היבשים, מערבבים תוך כדי בחישה, מוסיפים את הצימוקים והמשמשים, המים הרותחים והאורז ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
שלב 2
0 דקות
מכבים את האש ומשאירים עוד כ-10 דק' מכוסה.
שלב 3
0 דקות
שוק טלה: מערבבים את התבלינים יחד עם שמן הזית ומורחים את השוק מכל הכיוונים. מכניסים לתוך השוק את המלית, קושרים ותופרים את הפתח.
שלב 4
20 דקות
מכניסים את השוק לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 240 מעלות למשך 20 דקות, כשאחרי עשר הופכים צד.
שלב 5
180 דקות
מורידים את החום ל-130 מעלות, מכסים את כל המגש ב-2-3 ניירות כסף ואופים כ-3 שעות (180 דקות).
שלב 1
מתוך
5
המלית: מזהיבים את הבצל בסיר עד להשחמה. מוסיפים את הבשר והתבלינים היבשים, מערבבים תוך כדי בחישה, מוסיפים את הצימוקים והמשמשים, המים הרותחים והאורז ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מכבים את האש ומשאירים עוד כ-10 דק' מכוסה.
שלב 3
מתוך
5
שוק טלה: מערבבים את התבלינים יחד עם שמן הזית ומורחים את השוק מכל הכיוונים. מכניסים לתוך השוק את המלית, קושרים ותופרים את הפתח.
שלב 4
מתוך
5
מכניסים את השוק לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 240 מעלות למשך 20 דקות, כשאחרי עשר הופכים צד.
שלב 5
מתוך
5
מורידים את החום ל-130 מעלות, מכסים את כל המגש ב-2-3 ניירות כסף ואופים כ-3 שעות (180 דקות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0