המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבונים עם הסוכר. להוסיף את החלמונים ולערבב בצורת עטיפה. להוסיף אינסטנט פודינג שוקולד ולהמשיך לערבב עד קבלת עיסה אחידה.
לשמן תבנית מס 26' ולשפוך לתוכה את הבלילה. לאפות בחום 170 מעלות כ- 30-40 דק'.
להקציף השמנת, החלב והפודינג ולמרוח על התחתית לאחר שהתקררה.
להמיס את השוקולד עם המים על אדים או במיקרו. להוריד מהאש, להוסיף את המרגרינה, לבחוש עד קבלת קרם חלק. לשפוך על העוגה.
להכניס למקרר לשעה,
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0