המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את פירורי הלחם עם המים.
מוסיפים את 2 סוגי הבשר, הבצל, עלי המנגולד, הכוסברה, הבהרט, הכמון, הפלפל והמלח ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצרים קציצות בגודל הרצוי.
מטגנים את הקציצות בשמן זית עם שמן קנולה או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
מערבבים את הפלפלונים, הבצל הירוק, הפלפל האנגלי, הפלפל השחור ועלי הדפנה עם שמן הזית ושמים בתבנית אפיה.
מוסיפים לתערובת את הקציצות המוכנות ומניחים מעל את הלימון הכבוש.
מכסים בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות, .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0