מטגנים הרבה בצל, להוסיףאת הכבדים, יין ואת כל הרטבים. לצמצם מעט ולהוסיף מלח ופלפל.
שלב 2
0 דקות
מכניסים למיקרו תפוחי אדמה ושורשים. למעוך לפירה.
שלב 3
0 דקות
חולטים את התרד.
שלב 4
0 דקות
מטגנים מקלוני בטטה עד תחילת הזהבה.
שלב 5
5 דקות
מכניסים לתנור שערות קדאיף במנגטים, עם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה. אופים עד הזהבה/ השחמה.
ניתן גם את פטריות השמפיניון להמיר בפטריות שיטאקה או פורטבלו.
לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
מרכיבים את המנה.
שלב 1
מתוך
6
מטגנים הרבה בצל, להוסיףאת הכבדים, יין ואת כל הרטבים. לצמצם מעט ולהוסיף מלח ופלפל.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים למיקרו תפוחי אדמה ושורשים. למעוך לפירה.
שלב 3
מתוך
6
חולטים את התרד.
שלב 4
מתוך
6
מטגנים מקלוני בטטה עד תחילת הזהבה.
שלב 5
מתוך
6
מכניסים לתנור שערות קדאיף במנגטים, עם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה. אופים עד הזהבה/ השחמה.
ניתן גם את פטריות השמפיניון להמיר בפטריות שיטאקה או פורטבלו.
לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
6
מרכיבים את המנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0