המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת הפירורים - פירורית זהב, שיני שום כתושות, שמן זית, כוסברה קצוצה, פטרוזיליה, תימין, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה ואבקת מרק בצל.
מצפים את החלק העליון של הדג ומסדרים את הדגים בתבנית שמתאימה לתנור.
להכנת הרוטב - מטגנים במחבת את העגבניות שרי עד ריכוך ומוסיפים את השום והפלפל החריף.
מוסיפים את רסק העגבניות, מים, פפריקה ותערובת עשבי תיבול.
יוצקים את הרוטב מעל הדגים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0