המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המשרה לתערובת אחידה, מוסיפים את רצועות הבשר, מערבבים ומניחים לשעה עד שעתיים.
בווק או בסיר גדול, על להבה גבוהה, מקפיצים את הירקות ב-2 כפות שמן כדקה. מוציאים את הירקות לקערה.
מוסיפים לווק את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים את רצועות הבשר, ערבוב מספר דק', עד שהן משנות את צבען. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.
מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הבשר, מוסיפים את הירקות שטוגנו קודם, ומערבבים. מגביהים שוב את הלהבה ומבשלים עד רתיחה ערבוב כדקה נוספת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0