מערבבים את כל חומרי המשרה לתערובת אחידה, מוסיפים את רצועות הבשר, מערבבים ומניחים לשעה עד שעתיים.
שלב 2
0 דקות
בווק או בסיר גדול, על להבה גבוהה, מקפיצים את הירקות ב-2 כפות שמן כדקה. מוציאים את הירקות לקערה.
שלב 3
4 דקות
מוסיפים לווק את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים את רצועות הבשר, ערבוב מספר דק', עד שהן משנות את צבען. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הבשר, מוסיפים את הירקות שטוגנו קודם, ומערבבים. מגביהים שוב את הלהבה ומבשלים עד רתיחה ערבוב כדקה נוספת.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל חומרי המשרה לתערובת אחידה, מוסיפים את רצועות הבשר, מערבבים ומניחים לשעה עד שעתיים.
שלב 2
מתוך
4
בווק או בסיר גדול, על להבה גבוהה, מקפיצים את הירקות ב-2 כפות שמן כדקה. מוציאים את הירקות לקערה.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לווק את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים את רצועות הבשר, ערבוב מספר דק', עד שהן משנות את צבען. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
4
מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הבשר, מוסיפים את הירקות שטוגנו קודם, ומערבבים. מגביהים שוב את הלהבה ומבשלים עד רתיחה ערבוב כדקה נוספת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0