המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים בצל גס ומטגנים עם שמן. כשהבצל שקוף, מוסיפים שיני שום וסלק חתוך לקוביות, ומאדים על אש בינונית.
מוסיפים גזר וסלרי (גם הם לקוביות), מאדים בערך 7 דקות על אש בינונית. מוסיפים מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תבלינים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה בערך 60 דקות.
מטגנים בינתיים בסיר אחר בצל עד להשחמה.
מוסיפים את הבשר, וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה (בנדיבות). מוסיפים תבלינים, וממשיכים לבשל עד שהבשר משנה את צבעו. מניחים בצד להתקרר.
הכנת הבצק\מעטפת לקובה: מערבבים את החומרים לעיסה.
יוצרים כדורים, עושים חור עם האגודל ומכניסים את המילוי, סוגרים לכדור חלק.
מוסיפים את הקובות למרק, ומביאים לרתיחה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0