המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים, באותה הכמות והאופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
יוצרים שני עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).
אופים במשך 120 דקות בטמפ' של 110 מעלות.
מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.
ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.
מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג.
מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.
מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל המרנג.
ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית.
אבקת קקאו מנופה, מעל ציפוי של קרם שוקולד ביחס של 100 גר' שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0