המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בכלי עמוק את מצרכי המשרה: קוקה קולה, מיץ וגרידת התפוז, רוזמרין, ג'ינג'ר, פלפל שחור, מלח ושום.
מוסיפים את הבשר. מכסים ומשהים במקרר 12-24 שעות.
יש להפוך את הבשר במשרה פעם אחת במשך זמן ההשריה.
מעבירים את הבשר והמשרה לסיר עמוק (מוסיפים חומץ, אם הרוטב מתוק מדי). מרתיחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות, או עד שהבשר התרכך.
הופכים את הבשר במהלך הבישול אם הוא לא טבול כולו ברוטב.
משאירים את הבשר ברוטב לצינון לפחות 15 דקות. מוציאים את הבשר ושומרים חם.
מערבבים שתי כוסות מרק צח עם עמילן התירס המדולל במעט מים, שמנת צמחית, מלח ופלפל, מחממים עד לסף הרתיחה.
פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
מגישים בתוספת כרוב ניצנים וסלט. את הרוטב מגישים בכלי נפרד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0