המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבטטות והגזר, חותכים לחתיכות (אין צורך להשקיע בחיתוך - אפשר חתיכות גדולות).
מטגנים את הבטטה, גזר והשום בחמאה.
מוסיפים מים לגובה חצי הסיר או שיכסו את כל חתיכות הבטטה והגזר. מבשלים כ-20 דקות.
כשהכל מתרכך ומבושל מוסיפים אבקת מרק ותבלינים וטוחנים הכל (אפשר בסיר עצמו עם בלנדר מוט).
אם המרק סמיך מדי - ניתן להוסיף מים ולהמשיך לבשל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0