מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את העוף ווטוחנים למרקם קציצות אחיד. מוסיפים פלפל ומלח. יוצרים מהפירה כדורים ומשטחים את הכדור מעט כך שנוכל למלא אותם בעוף הטחון.
שלב 5
0 דקות
בעזרת כפית ממלאים את הפירה במילוי העוף וסוגרים לחצי.
שלב 6
0 דקות
עוטפים בקמח ומטגנים במרגרינה על אש נמוכה.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים תפוחי אדמה ומועכים לפירה. מצננים מעט.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים ביצה וקמח ולשים לבצק.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים בצל עד תחילת הזהבה.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את העוף ווטוחנים למרקם קציצות אחיד. מוסיפים פלפל ומלח. יוצרים מהפירה כדורים ומשטחים את הכדור מעט כך שנוכל למלא אותם בעוף הטחון.
שלב 5
מתוך
6
בעזרת כפית ממלאים את הפירה במילוי העוף וסוגרים לחצי.
שלב 6
מתוך
6
עוטפים בקמח ומטגנים במרגרינה על אש נמוכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0