המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף, להוסיף את השום והפטרוזיליה, להוסיף את הברוקולי, הכרובית ותפוחי האדמה.
למלא את הסיר עם מים, לבשל עד שתפוחי האדמה נהיים רכים.
להוסיף מלח ופלפל.
לטחון את המרק עם בלנדר ידני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0