מקציפים את המחמאה/חמאה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) יחד עם הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת וממשיכים בהקצפה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את תמצית הווניל, הקורנפלור, אבקת האפייה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 4
10 דקות
מניחים את הבצק בצד כ-10 דקות למנוחה.
שלב 5
15 דקות
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-3-4 ס"מ. מסדרים בתבנית נייר אפייה עם רווח בין אחד לשני, אופים בחום 170 מעלות, כ-15 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
שלב 7
0 דקות
ממלאים כל עוגייה בכפית אחת של ריבת חלב, מניחים מעל עוגייה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה תצא קצת לשוליים, מגלגלים בקוקוס (כמו גלגל).
שלב 8
0 דקות
עדיף לשמור בכלי סגור.
בהצלחה, ובתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מקציפים את המחמאה/חמאה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) יחד עם הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת וממשיכים בהקצפה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים לקערה את תמצית הווניל, הקורנפלור, אבקת האפייה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
שלב 4
מתוך
8
מניחים את הבצק בצד כ-10 דקות למנוחה.
שלב 5
מתוך
8
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-3-4 ס"מ. מסדרים בתבנית נייר אפייה עם רווח בין אחד לשני, אופים בחום 170 מעלות, כ-15 דקות.
שלב 6
מתוך
8
מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
שלב 7
מתוך
8
ממלאים כל עוגייה בכפית אחת של ריבת חלב, מניחים מעל עוגייה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה תצא קצת לשוליים, מגלגלים בקוקוס (כמו גלגל).
שלב 8
מתוך
8
עדיף לשמור בכלי סגור.
בהצלחה, ובתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0