המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את המחמאה/חמאה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) יחד עם הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחת וממשיכים בהקצפה.
מוסיפים לקערה את תמצית הווניל, הקורנפלור, אבקת האפייה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
מניחים את הבצק בצד כ-10 דקות למנוחה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-3-4 ס"מ. מסדרים בתבנית נייר אפייה עם רווח בין אחד לשני, אופים בחום 170 מעלות, כ-15 דקות.
מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
ממלאים כל עוגייה בכפית אחת של ריבת חלב, מניחים מעל עוגייה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה תצא קצת לשוליים, מגלגלים בקוקוס (כמו גלגל).
עדיף לשמור בכלי סגור. בהצלחה, ובתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0