המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את כל החומרים פרט לביסקוויטים.
להרטיב הביסקוויטים בחלב ולהניח שיכבה ראשונה בתבנית מרובעת.
למרוח מחצית כמות הקצפת, ושוב להניח שכבת ביסקוויטים הטבולה בחלב.
להניח מעל את מה שנותר מהקצפת.
להקציף היטב שמנת מתוקה ופודינג ולמרוח מעל העוגה.
לפזר שוקולד מגורר או סירופ שוקולד בזילוף דק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0