המתכון הזה נוצר עבור 45 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון, קוצצים את שיבולת השועל בכמה פעימות, לקבלת פירורים (אין צורך להגיע לאבקה). מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים קצרות, עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומוסיפים עוד מעט דבש, לפי הטעם. *ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
בידיים רטובות, יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, שאותם משטחים ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך ברווחים גדולים, העוגיות אינן תופחות).
אופים בחום של 180 מעלות, רק עד לסימנים ראשונים של הזהבה בשוליים - כ-10 דקות.
מצננים על רשת ושומרים בקופסה אטומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0