המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית.
אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
הכנת קרם גאנש: מרתיחים את השמנת המתוקה ולהוריד לקירור להוסיף את השוקולד והחמאה ולערבב את הכך ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0