מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית.
שלב 4
20 דקות
אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
שלב 5
12 דקות
לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
שלב 6
0 דקות
הכנת קרם גאנש: מרתיחים את השמנת המתוקה ולהוריד לקירור להוסיף את השוקולד והחמאה ולערבב את הכך ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
שלב 7
0 דקות
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
שלב 1
מתוך
7
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית.
שלב 4
מתוך
7
אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
שלב 5
מתוך
7
לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
שלב 6
מתוך
7
הכנת קרם גאנש: מרתיחים את השמנת המתוקה ולהוריד לקירור להוסיף את השוקולד והחמאה ולערבב את הכך ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין ומכניסים לקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0