המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את העוף מכל הכיוונים עד להזהבה-השחמה בסיר עם שמן.
מוסיפים מים שמכסים כ-3/4 מהעוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לאחר שרתח ונותנים לעוף להתבשל עד שהוא מוכן.
כאשר העוף מוכן מוסיפים את הפתיתים לסיר, במידה וחסר מים מוסיפים, בודקים את התיבול ומוסיפים אם וצריך ומבשלים עד שהפתיתים מוכנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0