המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט הפרגיות, עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את קוביות הפרגיות, מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים (לא חובה השהייה במקרר).
מחממים גריל פחמים.
משפדים את הפרגיות על שיפודי מתכת או עץ, וצולים על הגריל מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות.
מומלץ להגיש על לאפה עם כוסברה טרייה, עגבניות ובצל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0