המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בתבנית בעלת דופן גבוהה את נתחי הבשר, את הבצלים הקלופים, את הגזר והחבושים.
בסיר נפרד מביאים לרתיחה את כל יתר החומרים, ממליחים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
יוצקים את החומרים המורתחים מעל הבשר והירקות (הרוטב אמור לכסות את הבשר עד 3/4 מהגובה. אם הוא לא מכסה, ניתן להוסיף מים). מכסים היטב ברדיד אלומיניום.
אופים בחום נמוך כ-5 שעות. בסוף הבישול הבשר צריך להיות רך מאוד ולרדת מהעצם בקלות. מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0