פותחים את קופסת הפטריות ומסננים מהמים, מרתיחים מים בקומקום ושמים בקערה את הפטריות ושופכים עליהם את המים החמים כדי שייצא טעם הלוואי מהפטריות ומסננים שוב אחרי כמה דקות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את פירורי הלחם והשומשום.
שלב 3
0 דקות
טובלים כל פטריה בביצה ואח"כ בקערה, ומטגנים בשמן לכמה דקות, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, ככה מטגנים את כולן ומתחילים להכין את הסלט.
שלב 4
0 דקות
לוקחים את עגבניות השרי ומחלקים כל עגבניה לשניים, שמים בקערה עמוקה, כותשים את השום ומוסיפים לעגבניות, אורגנו ומעט מלח, מוסיפים את הפטריות ומערבבים הכל יחד, מוסיפים טיפונת שמן זית.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בעלי נענע בצדדים.
שלב 1
מתוך
5
פותחים את קופסת הפטריות ומסננים מהמים, מרתיחים מים בקומקום ושמים בקערה את הפטריות ושופכים עליהם את המים החמים כדי שייצא טעם הלוואי מהפטריות ומסננים שוב אחרי כמה דקות.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה את פירורי הלחם והשומשום.
שלב 3
מתוך
5
טובלים כל פטריה בביצה ואח"כ בקערה, ומטגנים בשמן לכמה דקות, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, ככה מטגנים את כולן ומתחילים להכין את הסלט.
שלב 4
מתוך
5
לוקחים את עגבניות השרי ומחלקים כל עגבניה לשניים, שמים בקערה עמוקה, כותשים את השום ומוסיפים לעגבניות, אורגנו ומעט מלח, מוסיפים את הפטריות ומערבבים הכל יחד, מוסיפים טיפונת שמן זית.
שלב 5
מתוך
5
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בעלי נענע בצדדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0