המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש.
מכסים ומשהים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ותיבול ומטגנים עוד כמה דקות. מסירים מהאש ומוסיפים שמיר קצוץ.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים עם כוס.
מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק, מקפלים ומהדקים.
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0