מכניסים לקערית גדולה את כל חומרי המחמצת. יוצקים את המים ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
0 דקות
מניחים כשעתיים לתסיסה.
שלב 3
0 דקות
ממיסים במיקרוגל את החמאה.
שלב 4
10 דקות
מניחים את כל החומרים בקערה, מוסיפים את המחמצת לקערה ולשים במשך כ-10 דקות.
שלב 5
0 דקות
מכסים את קערת הבצק במגבת לחה ומניחים לו לתפוח במשך כשעה אחת. הבצק יוצא דביק, אוורירי וקל.
שלב 6
0 דקות
מחלקים את הבצק לעיגולים קטנים בערך בגודל של חצי כדור טניס.
שלב 7
0 דקות
משטחים אותם על כף היד בעזרתה של היד השנייה ומכניסים למרכז העיגול 2 זיתים מגולענים ושני קוביות גבינה. סוגרים את עיגול הבצק על המלית ומגלגלים לצורה של כדור.
שלב 8
0 דקות
מניחים את כל הכדורים ברווחים על גבי נייר אפייה בתבנית אפייה.
מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. אופים במשך כ- 35-40 דקות, או עד שהלחמניות נראות שחומות.
שלב 1
מתוך
10
מכניסים לקערית גדולה את כל חומרי המחמצת. יוצקים את המים ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
מתוך
10
מניחים כשעתיים לתסיסה.
שלב 3
מתוך
10
ממיסים במיקרוגל את החמאה.
שלב 4
מתוך
10
מניחים את כל החומרים בקערה, מוסיפים את המחמצת לקערה ולשים במשך כ-10 דקות.
שלב 5
מתוך
10
מכסים את קערת הבצק במגבת לחה ומניחים לו לתפוח במשך כשעה אחת. הבצק יוצא דביק, אוורירי וקל.
שלב 6
מתוך
10
מחלקים את הבצק לעיגולים קטנים בערך בגודל של חצי כדור טניס.
שלב 7
מתוך
10
משטחים אותם על כף היד בעזרתה של היד השנייה ומכניסים למרכז העיגול 2 זיתים מגולענים ושני קוביות גבינה. סוגרים את עיגול הבצק על המלית ומגלגלים לצורה של כדור.
שלב 8
מתוך
10
מניחים את כל הכדורים ברווחים על גבי נייר אפייה בתבנית אפייה.
הערות 0