המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים ומנקים את המלון.
קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון. מוסיפים את הדבש, טבסקו, מיץ לימון וקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית.
לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
יוצקים את התערובת שטחנו על הכדורים ומקשטים בעלי הטרגון או הבזיליקום. *ניתן להמיר את הטבסקו בקורט פפריקה חריפה ואת הטרגון בבזיליקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0