המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיס: מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר. מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
קרם וניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, מוסיפים את השמנת החמוצה,ארבע כפות סוכר ופודינג וניל. משטחים את הקרם על גבי הבסיס האפוי.
קרם שוקולד: בתוך סיר קטן מכניסים 6 כפות סוכר, 8 כפות מים, 2 כפות קקאו, ומערבבים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש.
מוסיפים לתוך הבלילה החמה חמאה ושוקולד ומערבבים. יוצקים את הקרם על השכבה לבנה. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מצננים לילה במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0