המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את התאנים בכלי חסין אש, ומפזרים מעליהן את גרידת הלימון.
יוצקים לקערה את הסילאן, מיץ הלימון והברנדי. מערבבים היטב, ויוצקים את התערובת מעל התאנים.
מכסים את הכלי עם התאנים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות. מוציאים את הכלי עם התאנים מהתנור.
יוצקים לסיר קטן שמנת מתוקה. מוסיפים שוקולד מריר, וממיסים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב. יוצקים לתוך הסיר כפית אחת מהברנדי, ומערבבים מספר שניות יחד עד קבלת מרקם אחיד.
מניחים את התאנים במרכז צלחת הגשה. מפזרים מעל התאנים את השקדים הקלויים.
יוצקים מעל התאנים מעט מהשוקולד המומס, ומקשטים עם דובדבנים ועלי נענע. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0