המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור אפייה ל-150 מעלות.
חורצים את האוסובוקו משני צדי הפרוסות (למניעת התקפלות הבשר). צריך לדקור את הבשר שמסביב לעצם בכמה מקומות, אחרת רקמות החיבור גורמות לו להתעקל.
מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב מעל להבה גבוהה.
מטגנים את פרוסות הבשר 3 דקות מכל צד לקבלת גוון זהוב- חום.
מוציאים את הבשר מהסיר, מוסיפים לסיר כרישה, גזר ובצל שאלוט. מתבלים במלח ובפלפל ומזהיבים 5 דקות תוך ערבוב.
יוצקים יין ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף התחתית, מוסיפים רוטב בסיס ומערבבים.
מחזירים את פרוסות הבשר לסיר. מכסים היטב ומביאים לרתיחה ל-5 דק'.
מכסים מעבירים לתנור, ואופים 150 דקות עד שהבשר רך מאוד והנוזל הופך לרוטב.
מגישים עם אורז לאוכלי קטניות, או פירה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0