המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנקים את הבשר משומן מיותר ומגידים, ופורסים לקוביות לא גדולות.
בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים את הבשר היטב.
מוסיפים את הירקות הקצוצים בהדרגה (כרישה, גבעולי סלרי, גזרים, ארטישוק ופטריות) ומיד מוסיפים את התבלינים (רוזמרין, טימין, מלח, פלפל).
בקערה נפרדת ממיסים את אבקת רוטב הצלי עם מעט מים חמים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים לסיר גם את כוס היין ואת רוטב הבסיס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף יין או מים).
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור מחומם ל-180 דקות, מידי פעם בודקים ואם חסר נוזלים - מוסיפים מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד מאוד טעים
תודה אלה יקרה, שמחים שאהבת את המנה. חג שמח
הצג מתכונים נוספים
הערות 1