המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר, מוסיפים שמן, מטגנים את הבצל עד להשחמה על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד כ- 7 דקות.
מוסיפים את מרק הבצל והשום ומטגנים כדקה עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים את העדשים והפתיתים ומערבבים.
מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ- 7-10 דקות עד שהפתיתים מוכנים.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2