המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים חמישה חלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מוסיפים תמצית וניל וקוקוס.
מגרדים פנימה שוקולד מריר ומאחדים את התערובת בתנועות קיפול.
מערבבים חמישה חלמונים, אבקת אפיה, קמח ומרגרינה מומסת עד קבלת בצק.
מכניסים את הבצק למקרר ל-10 דקות.
משמנים תבנית אפיה ומעליה משטחים את הבצק.
מורחים על הבצק ממרח תמרים (אפשר גם כל ממרח אחר כגון ממרח שוקולד או ריבה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שופכים את תערובת הקוקוס על הבצק.
אופים בחום בינוני 40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0