המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפשיר את הבשר, ולהשרות לפחות לילה בתבלינים.
לבשל את הנתח בסיר שבו טיגנו בצל ושום. להוסיף כוס מים ולבשל 120 דקות.
לפרוס לאחר שהתקרר.
להכין רוטב: לטגן בצל ושום ולהוסיף את שאר חומרי רוטב.
לאפות את פרוסות הבשר ברוטב בחום בינוני במשך עוד 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0