המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את בשר הבקר הטחון וכן את שומן הכבש הטחון לקערה.
מוסיפים לקערה את הפלפל השחור, המלח, הבהרט וכן את הצנוברים ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.
משאירים את הבשר המתובל בקערה למשך שעתיים, על מנת שהבשר יספוג את טעמי התבלינים.
פורשים את נתח האנטריקות לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ.
מתבלים את עלה האנטריקות משני צדיו עם מלח, פלפל שחור, פפריקה ותבלין לשווארמה .
מפזרים את הבשר הטחון המתובל על עלה האנטריקוט, ומגלגלים את העלה והמילוי לרולדה.
עוטפים את הרולדה ברשת בשר, על מנת שצורת הרולדה תישמר בעת הצלייה.
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן עד שעולה מעט עשן מהמחבת.
מוסיפים למחבת את רולדת האנטריקוט, וצולים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים את רולדת הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית אפיה.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות למשך כ- 45 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים בעדינות את הרשת מעל הרולדה ועם סכין חדה פורסים את הרולדה לפרוסות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0