המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל והפטרוזילה. חותכים ביד את פרוסות הלחם, מוסיפים את כל התבלינים ומכסים עם נילון נצמד.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפול ומוסיפים מים עד לכיסוי הפול.
מבשלים עד שהפול רך מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
להוציא את הבשר מהמקרר, להכין כדורים מהבשר.
להוסיף לסיר ולבשל כ-20 דקןת.
ניתן להגשה עם אורז, פסטה, ותפו\"א אפויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0