המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל במים את גריסי הפנינה. כאשר הם מוכנים למחצה (כמעט רכים אבל לא) להוסיף את התבלינים ואת הירקות החתוכים לקוביות.
להוסיף את עלי התרד החתוכים למרק, לאחר הכנסת הירקות.
לבשל, לטעום, ולתקן תיבול לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0