המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את הבורגול במים קרים לעשרים דקות.
בקערה נפרדת להשרות את הפטרוזיליה והנענע במים קרים למספר דקות ולשטוף בזרם מים מהברז.
לסחוט את הבורגול חזק בידיים ולהוציא ממנו את המים שספג.
לקצוץ דק מאוד את הפטרוזיליה והנענע.
לחתוך לקוביות קטנות מאוד את העגבניות והמלפפונים.
לערבב הכל ולתבל במלח, מיץ לימון ושמן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0